Društvo ASPI

Naše dejavnosti
Dejavnosti

za osebe z avtizmom

Z željo, da mladostnikom in odraslim osebam z avtizmom olajšamo življenje in jim izboljšamo kvaliteto le-tega, jim v Društvu ASPI nudimo individualno svetovanje, skupino za mladostnike, skupino za odrasle osebe, skupino za ženske, skupino za moške, pogovorno skupino, ASPI FON svetovanje, prostovoljno osebno asistenco in številne prostočasne aktivnosti.

Dejavnosti

Za starše oseb z AVTIZMOM

V društvu ASPI izvajamo številne programe in dejavnosti, ki staršem in družinam oseb z avtizmom pomagajo izboljšati kakovost življenja ter soočanja z vsakodnevnimi skrbmi, tegobami in strahovi. V tem okviru izvajamo Edukativne skupine za starše oseb z avtizmom, Podporno skupino za starše ter nudimo terapevtsko pomoč družinam. Sproti pa razvijamo tudi nove oblike pomoči.

Dejavnosti

Za strokovne in laične delavce

Delate z osebami z avtizmom in ste v dvomih? V Društvu ASPI smo vam na voljo:

  • organiziramo predavanja in delavnice,
  • svetujemo v konkretnem primeru,
  • vskočimo kot mediator.
Dejavnosti

Ozaveščanje

Pomemben del našega delovanja predstavlja ozaveščanje strokovne in laične javnosti o avtizmu in potrebah, ki jih imajo osebe z avtizmom in njihove družine ter tegobah s katerimi se le-ti soočajo. V tem okviru organiziramo premiere naših filmov, okrogle mize, razstave, Živo knjižnico, izvajamo zagovorništvo ter druge številne akcije in dogodke za ozaveščanje.

Dejavnosti

Psihoterapija

Motnja avtističnega spektra prinese osebi z avtizmom, partnerski zvezi, kot tudi celotni družini, veliko izzivov, na katere niso mogli biti pripravljeni. Pogovorna terapija lahko dokazano pomaga pri odpravi ali vsaj bistvenem zmanjšanju težav. V Društvu ASPI nudimo plačljivo storitev partnerske ali individualne terapije.

Ne odlašajte

Stopite v stik z nami

Sedež društva ASPI:

Trg Osvobodilne fronte 10, SI-1000 Ljubljana

PE center ASPI:

Stobovska 8, SI-1230 Domžale

Telefon:

051 668 356

Uradne ure Center ASPI:

PON, TOR: 13:00-19:00

SRE, ČET, PET: 9:00-15:00

Uradne ure Sedež društva:

ČET: 9:00-12:00

PON, TOR, SRE, PET: po dogovoru

Spremljajte nas tudi preko:

Pin It on Pinterest