Skupina za odrasle z avtizmom

Skupina za odrasle z avtizmom je namenjena ustvarjanju revije Vox Alia. Na skupini se pogovarjajo o tem kaj bo osrednja tema revije, kakšne fotografije in članke je potrebno poslati, sestavljajo vprašanja, s katerimi si pomagajo pri pisanju, intervjuje in se dogovorijo kdo ima kakšno rubriko ipd.
Člani in članice izmenjujejo izkušnje, prisluhnejo drug drugemu, si izmenjajo načine za reševanje problemov ter govorijo o lastnih izkušnjah. Delo v skupini pozitivno vpliva na posameznika, saj da človeku občutek, da ni sam s tovrstnimi problemi, krepi občutek pripadnosti in sprejetosti, člani in članice drug drugemu držijo ogledalo in rojevajo se nova prijateljstva.

Z vami bosta Tina J. in Matejka Š.

ZA KOGA

Prijavite se lahko naši uporabniki.
V primeru, da še niste naš uporabnik (velja za vse dejavnosti), se morate pred udeležbo na srečanju udeležiti uvodnega razgovora. Za uvodni razgovor nam pišite na info.drustvoaspi@gmail.com in dogovorili se bomo za sestanek, da se bolje spoznamo.

PRIJAVA

Obvezne prijave na dogodek do nedelje, 7. 1. 2024 preko:

  • e-prijavnega obrazca.

Število prijav je omejeno!

ODJAVA

Če se dejavnosti ne boste udeležili in ste že prijavljeni, se je potrebno odjaviti. Pošljite sporočilo na telefonsko številko 051 668 356 ali na info.drustvoaspi@gmail.com vsaj 1 dan pred dogodkom. S tem nam pomagate, da vsem zagotovimo kar se le da dobro uporabniško izkušnjo. Nekatere od skupin imajo omejeno število udeležencev – z odjavo boste poskrbeli, da mesto ne bo ostalo prazno in se bo dejavnosti lahko udeležil nekdo drug.


Datum

torek, 19. Dec 2023

Čas

17:00 - 19:00

Lokacija

Prostor v Ljubljani
Trg Osvobodilne fronte 10, 1000 Ljubljana

Organizator

Društvo ASPI
Telefon
051 668 356
E-naslov
info.drustvoaspi@gmail.com
Spletna stran
https://drustvo-aspi.si/

Prihajajoči dogodki

Pin It on Pinterest