Pogovorna skupina za osebe s SAM (od 16. leta naprej)

Namen pogovorne skupine je ustvariti varen, sproščen in prijeten prostor, kjer vsak posameznik lahko izrazi svoje občutke ter podeli svoj pogled na določeno temo. Tako preko izmenjave izkušenj z ostalimi ter s pomočjo odzivov ostalih članov širi svoje poglede in se osebnostno razvija in raste.

TEMA

LJUBEZEN

Kot iztočnico za pogovor nam bo tokrat služil film Življenje ni romantična komedija. Za udeležbo na pogovoru priporočamo predhodni ogled filma, ki je dosegljiv TUKAJ, ni pa pogoj za udeležbo na pogovoru.

O FILMU

Duhovita pripoved o razlikah med romantično komedijo in resničnim življenjem.

Fant sreča dekle v knjigarni, po prvem zmenku se zaljubita, in ko brez večjih težav premagata prvo oviro, živita srečno do konca svojih dni. To je zgodba o Victorju in Marini, ki seveda nista resnična, temveč plod (ne pretirano bujne) domišljije pisatelja Pabla, ki je za dober honorar privolil v pisanje scenarija za romantično komedijo. Pablo je v nasprotju s svojimi vitalnimi junaki pesimističen in brezvoljen moški srednjih let, ki se spoprijema z bolečim razpadanjem dolgoletne zveze s Claro. In medtem ko se Victor in Marina bližata srečnemu koncu, sta ljubezen in življenje za Pabla in Claro precej bolj zapletena.

PRIJAVE

Obvezne prijave na dogodek do ponedeljka, 22. 2. do 18h preko:

Prijavljeni boste na vaš e-mail naslov prejeli povezavo z dostopom do ZOOM sobe.

Prijavite se lahko naši uporabniki/člani. V primeru, da še niste naš uporabnik/član (velja za vse dejavnosti), se morate pred udeležbo na srečanju udeležiti uvodnega razgovora. Za uvodni razgovor nam pišite na drustvo.aspi@gmail.com in dogovorili se bomo za sestanek, da se bolje spoznamo.

Datum

torek, 23. Feb 2021