Likovna delavnica

V času poletnih počitnic se bo v našem društvu odvila poletna šola učenja socialnih veščin. Aktivnosti so namenjene osebam z avtizmom (mladostniki in odrasli) in njihovim prijateljem, njihovim staršem in pomembnim drugi ter prostovoljcem, ki so aktivni v našem društvu.

_________________________________________________________________________________________________________

LIKOVNA DELAVNICA

Likovna terapija uporablja likovni medij v svoji primarni obliki komunikacije. Pomembno vlogo ima ustvarjalni proces. Aktivno si prizadeva doseči boljše počutje in samozavedanje. Del ustvarjalnega procesa je tudi psihološki proces, ki vključuje zaznavanje skozi čutila, dojemanje, predstavljanje, simbole, prehodni objekt, ki je most med zunanjim svetom in notranjim doživljanjem ter igro.

VODJE DELAVNICE

Barbara Karoli + zaposleni v društvu ASPI

Barbara Karoli, specializantka Integrativne psihoterapije, po osnovni izobrazbi diplomirana medicinska sestra, ki zaključuje magistrski študij Pomoč z umetnostjo na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Med praktičnim delom na fakulteti je obravnavala vrste umetnosti s katero se lahko pomaga.

Med študijem je pridobila teoretična znanja iz področja Integrativne in Geštalt psihoterapije, psihologije, preventive na področju duševnega zdravja, kulturologije, supervizije in specialne pedagogike.

PRIJAVE

Obvezne prijave na dogodek preko:

• e-prijavnega obrazca,
  • s klicem ali sms na tel. št. 051 668 356.

Prijavite se lahko naši uporabniki/člani. V primeru, da še niste naš uporabnik/član (velja za vse dejavnosti), se morate pred udeležbo na srečanju udeležiti uvodnega razgovora. Za uvodni razgovor nam pišite na drustvo.aspi@gmail.com in dogovorili se bomo za sestanek, da se bolje spoznamo.

Datum

sreda, 10. Avg 2022